Se bliža pomemben dogodek, v katerega ste vložili veliko truda, zdaj pa ste se spomnili, da ste pozabili natisniti letake? Morda želite le izboljšati svoje prodajne možnosti? Kvalitetne storitve tiskanja so potem prava izbira za vas. Letake vam lahko natisnejo v manj kot enem dnevu, kar je super rešitev za (po)natis letakov, plakatov ali česa podobnega v zadnjem hipu. Pri tiskanju povsem upoštevajo vaše želje, sodobna tehnologija pa omogoča številne prilagoditve in dodatke, kar pomeni, da si lahko zamislite tudi malo bolj posebne plakate.

Pri tisk24 vedo, da je vrhunska promocija ključna za uspešno poslovanje. Danes je treba zato kar nekaj časa posvetiti tudi oblikovanju in tiskanju privlačnih (jumbo) plakatov, posterjev, nalepk, transparentov in podobnih stvari. Ker pa vsi tega nis(m)o vešči, vam tudi pri tem priskočijo na pomoč. Vi jim poveste svoje želje in pričakovanja, oni pa za vas oblikujejo edinstvene letake, ki bodo privabili množico ljudi. Še najbolje je, če se odločite za več vrst oglaševanja, torej za jumbo plakate, ki jih postavite ob mestnih vpadnicah, na avtocesti in drugih velikih mestih, za letake, ki jih lahko delite na različnih dogodkih, pustite jih v kavarni ali kje drugje na javnem mestu in na primer za nalepke, ki se jih da nalepiti praktično povsod. Na ta način boste dosegli, da bo za vas izvedelo res ogromno ljudi in kmalu boste opazili povečano povpraševanje.

Da pa je oglaševanje uspešno, morate poskrbeti, da bodo na letaku ali plakatu vse potrebne informacije za stranke (telefonska številka, spletna stran, naslov itd.), da bo le-ta privlačen na pogled (to dosežete z izbiro pisave, barvami, humornim sloganom ali citatom …) in da bo odporen na vse vremenske razmere, saj lahko v nasprotnem primeru plakat hitro zbledi in tako ne doseže svojega namena.

Tisk24 poskrbi za vse te stvari, zato jih le kontaktirajte in še danes naročite edinstvene plakate ali letake za svoje izdelke.