Selotejp je super izum. Gre za lepilni trak iz več materialov, ki lahko zlepi skupaj površine ne glede na material. Tukaj je selotejp po ugodni ceni za pisarne, proizvodnjo in domačo uporabo. Lahko jih nabavite več različnih, več barv, velikosti in navitij ali pa večjo količino takega, ki ga potrebujete za pakiranje. Selotejpi so lahko prozorni, barvni in potiskani z vašim logotipom ali s simboli ter napisi. Največkrat so narejeni iz umetnih mas ali kot papir z lepilom na vodni osnovi, da niso škodljivi za okolje. Ekološko usmerjena podjetja lepijo s krep selotejpi, ki so dejansko bio razgradljivi.

selotejp

Selotejp je navit na tulec in je primeren, ali za ročno lepljenje, ali za strojno. Če boste lepili ročno, so navitja manjša. Kako širok selotejp boste kupili, pa je odvisno od tega, kaj boste lepili in koliko. Za škatle so najboljši široki lepilni trakovi, za majhna darila, okrasne škatlice in vse ostalo, na primer papir, pa so primerni manjši selotejpi, ki so ožji in navitja ni dosti na tulcu.

Zanimivi lepilni trakovi so krep trakovi, ki so papirnati. Ti nimajo prav močnega lepila in so primerni na primer za zaščito stanovanja pri beljenju, za zaščito oken in polic ter podobno. Tudi za lepljenje zadev, površin, za katere veste, da jih boste odlepili čez čas. Krep selotejp je tudi lahko temnejše barve ali katere koli druge in potiskan z vašim logotipom. Ta ima malo močnejše lepilo zato, ker se z njim poznavadi lepijo škatle in jih uporabljajo ekološko usmerjena podjetja.

Ko so izumili lepilni trak, je bil to eden najboljših izumov vseh časov, ker lahko lepimo vse vrste površin hitro ter enostavno in za povrhu vsega drži, kot pribito. Z močnimi selotejpi boste lahko zalepili škatle in steklo, plastiko tudi kovino, da bo držalo tako, da ne bo več popustilo. Ti selotejpi so izjemno močni in posebej narejeni za takšen namen.

Najbolje je, da na enem mestu naročite vse selotejpe, ki jih potrebujete ali za svoje gospodinjstvo ali pa za podjetje in proizvodnjo. Če kupite večja pakiranja, bo seveda to za vaš še cenejše in nekaj časa boste imeli selotejpe na zalogi, dokler jih ne zmanjka.