Pravijo, da za alkohol ni najboljše delat reklame. Ampak mi ne bomo delali v tem članku reklamo za sam alkohol, posvetili se bomo spletni trgovini, kjer dobite razne alkoholne pijače. Nakup borovničevca na drinx.si vam toplo priporočam za sedanje praznike. Če pogledate na njihovo spletno stran lahko vidite, da vam poleg raznih žganih pijač ponujajo tudi razna vina, piva ter ostale pijače, ki vsebujejo alkohol. Vse si lahko naročite kar prek spleta. Nič se bat, vse bo prišlo do vas, da boste lahko nazdravili za te prelepe praznike.

Vina so tista, ki ta mesec prevladujejo, lahko temu tako rečemo. Ne zaslediš vedno spletne trgovine, kjer vam bi ponujali slovenska vina na enem mestu. Tukaj ne dobiš ne kvalitetna vina, ampak vsa vina so res nekaj posebnega. Poleg slovenskih vin, ki jih je res ogromno, lahko izberete tudi kakšno vino iz sveta. Tukaj lahko najdete vina iz celotnega sveta in za novo leto nazdravite z vinom, ki prihaja mogoče iz Avstralije ali Amerike.

vina

Seveda niso pozabili na šampanjce in penine, ki za novo leto tudi prevladujejo. Nekateri se dobro spoznajo na penine, drugi mogoče malo manj. Zakaj ne bi poskusili nov okus in vstopili v novo leto z novo penino. Mislim, da se na trgovskih policah vedno ponavljajo ene in iste penine. Tukaj pa lahko najdete res nekaj novega, drugačno penino, ki še je niste poskusili.

Tudi žganje ne sme manjkati te dni doma. Tukaj najdete vse žgane pijače, ki vsebujejo več, kot 15% žganja. Posebej ne rabim pisati in naštevati katere žgane pijače spadajo v to skupino. Tudi tukaj najdete pijače iz naše Slovenije ter iz celotnega sveta. Zapakirane se v posebno embalažo ter posebne steklenice. Lahko jih tudi podarite komu za darilo. Sedaj pa je čas, da greste na spletno stran in nekaj naročite za veseli december. Spremljajte redno njihovo spletno stran, saj imajo včasih tudi kakšne akcije.