Tiskalnik nalepk je namenjen proizvodnji, kjer se izdelujejo razni produkti, ki se jih potem zapakira v embalažo, na katero se nalepi nalepke. Industrijski tiskalnik nalepk se splača, če imate premalo proizvodov, da bi to tiskali serijsko na velike stroje oziroma, če se nalepke pogosto spreminjajo, kar je najlažje in najhitreje narediti na industrijskem tiskalniku, ki ni velik in je povezan z računalnikom, kjer se nalepke oblikujejo. Tak tiskalnik vam bo natisnil zelo lepe in kvalitetne nalepke, ki bodo odporne na prstne odtise in vodo ter kemikalije. Zelo dobro se bodo prijele na embalažo, nalepite jih lahko ročno ali pa s pomočjo stroja, etiketirke.

 tiskalnik nalepk

Canon tiskalnik nalepk velja za enega najboljših in najbolj zdržljivih tiskalnikov, ki res lepo natisnejo vsako etiketo in je tudi zagotovo izjemno kvalitetna. Tako boste vedno imeli etikete pri roki, hkrati pa ne boste imeli nobene zaloge in odpadka, ker so etikete že vnaprej narejene, samo vstavite jih v tiskalnik nalepk in že delate. Seveda se nalepke lahko do določene mere tudi prilagajajo. Nalepite pa jih lahko na plastiko, les, kovino, steklo in karkoli že imate kot embalažo.

Če imate težave z nalepkami, jih natisnete preveč in se potem spremenijo, to vržete stran, ali vam jih tiskarn ne dobavi pravočasno, za vse to je rešitev lasten industrijski tiskalnik nalepk, ki bo tiskal nalepke neumorno toliko, kolikor jih boste potrebovali in kadar jih boste potrebovali. Poskrbite le za zalogo črnila, da ga ne zmanjka in vse bo v redu. Natisnete lahko barvne ali črno bele nalepke, točno take, kot jih boste oblikovali ali vam jih bo pripravil oblikovalec.

Ti tiskalniki imajo možnost tudi mat tiskanja nalepk, tako da niso samo sijajne. Hkrati imajo tudi rezalnik papirja, da odrežete nalepke na tako dolžino, kot jo potrebujete. Na nalepke lahko natisnete logotipe, besedila in tudi fotografije. Tiskate lahko zelo majhne formate ali pa velike.