Tisk kuvert v 24 urah od naročila pri TISK24. Kuverte uporabljamo vsi, prištevamo jih kar k potrošnemu materialu. Tisk kuvert mora biti zaradi tega opravljen na najvišji ravni kvalitete, saj se drugače hitro izgubi njihova prvotna funkcija, ki je varovanje vsebine. Niso pa kuverte zgolj to, saj lahko vanje vstavimo tudi vabilo za poroko, kar pomeni, da mora biti kuverta del vabila. Zavedajo se pomena kuvert, kar je zelo široko zastavljen spekter. Tako je treba že pri oblikovanju, izdelavi in tisku razglednic paziti na kvaliteto papirja, obliko, barvo in velikost kuvert. Vse izdelajo v skladu z vašimi željami in potrebami, da bodo kuverte pravilno izpolnjevale svojo nalogo.

 tisk kuvert

Personalizirana kuverta je prav vse, kar si zaželite. Bi želeli imeti kuverte za svoje podjetje, okrašene z logotipom in sloganom? Bi želeli imeti kuverte za vabila, ki jih boste razposlali povabljencem na poroko, dogodek ali rojstni dan? Personalizirane kuverte so lahko vse. Ko govorimo o oblikovanju kuvert, jim lahko pošljete že zasnovano idejo ali pa jo izdelate skupaj z njihovo izkušeno ekipo. Odločili se boste za vse podrobnosti, kot so velikost kuvert, barve kuvert in druge malenkosti.

Tisk kuvert prav tako sodi k celostni grafični podobi podjetja. Stranke in poslovni partnerji jih bodo hitro prepoznali in cenili vaš trud. Pri tiskanju ovojnic se običajno odločijo za ime in logotip podjetja, lahko pa izberete tudi kakšno posebno promocijsko sporočilo. Omogočajo vam klasični tisk amerikanke (z okencem ali brez), pa tudi druge različno velike kuverte formata C4, C5, B4, itd.

Tisk kuvert je odvisen od vaših želja in je lahko enobarvni, dvobarvni ali večbarvni. Tisk kuvert je na voljo v različnih količinah. Če si tudi vi želite zagotoviti kakovosten in personaliziran pisarniški material, so zagotovo pravi naslov , saj poskrbijo za vse vrste tiskovin hitro in po konkurenčnih cenah.