Podjetje Smrekovit (www.smrekovit.si) se že od leta 1990 intenzivno posveča izdelavi naravne kozmetike, katere glavna sestavina je smrekova smola. Ta namreč v sebi skriva številne sestavine, ki bogato nahranijo in negujejo našo kožo, prispevajo k večji odpornosti ter boljšemu imunskemu sistemu. Prav vsi njihovi izdelki so plod izročila naših prednikov, lastnega znanja ter dolgoletnih izkušenj s smrekovo smolo. Vsaka krema in mazilo sta izdelana ročno, iz skrbno izbranih sestavin najvišje kakovosti – za njih pa je značilno, da vse prihajajo iz slovenskih gozdov.

Zaposleni v podjetju Smrekovit se trudijo, da bi te odlični izdelki iz smrekove smole bili dostopni kar najširši publiki in jim tako pomagali do lepše in bolj zdrave kože. Njihova cena je, kljub vrhunski kvaliteti, še vedno dokaj nizka in primerna za vsak žep. Čisto vsi zdelki, ki jih proizvajajo pa imajo certifikat BIO Slovenija ali VEGAN Slovenija.

Spoznajte Smrekovit izdelke

Smrekovit svojim uporabnikom ponuja različne izdelke, ki se med seboj razlikujejo po svojih lastnostih in načinu uporabe – stranka pa izbere tistega, ki ji najbolj odgovarja. Ker vsi produkti vsebujejo pravo smrekovo smolo, so učinki le teh enaki. Smrekova smola namreč kožo neguje površinsko in globinsko, krepi njen obrambni mehanizem ter spodbuja njeno delovanje in prekrvavitev.

Smrekovit krema s smrekovo smolo je prvi izdelek v vrsti naravnih Smrekovit produktov. Njena tekstura je posebej primerna za mazanje na kožo, saj se zelo hitro vpije in ne pušča sledi. Predvsem na račun te lastnosti pa ima močno in dolgotrajno delovanje. Smrekova krema Smrekovit je izdelana iz 100% naravnih sestavin rastlinskega izvora, 30% sestavin pa je proizvedenih celo v okviru ekološkega kmetijstva.

Smrekovit smrekovo mazilo je izdelano iz smrekove smole na maščobni osnovi. Njegova struktura je zato veliko bolj mastna in se težje absorbira v kožo kot krema. Mazilo Smrekovit Klasik je bil tudi njihov prvi izdelek, ki ga po starodavnem receptu izdelujejo že vse od leta 1990.

V podjetju pa izdelujejo tudi naravna prehranska dopolnila v obliki razpršila in kapsul. Ta vrhunska izdelka se uporabljata za odpravljanje težav v ustni votlini ter težav s prebavili in sečili.