previjalna miza

Previjalna miza za naše malčke

Postati starš, je nekaj najlepšega v življenju. Takrat lahko rečeš, da se ti življenje zelo spremeni in to na boljše. Ampak preden otrok pride na svet od takrat, ko izvemo, da ga nosimo po srcem preteče kar nekaj časa. V vsem tem času imamo čas, da pripravimo stvari, prostor, mogoče kar njegovo sobico. Nekateri starši že od prvega dne dajo spat otroka v svojo sobo. V tem času moramo tudi kupit kar nekaj novega pohištva, prav tako prevajalno mizo. Previjalna miza spada k pohištvu za našega dojenčka.

Mogoče se kdo od starejših sedaj vpraša zakaj pa je previjalna miza nujna? Saj nihče ne reče, da je nujna, je pa zelo priporočljiva. Res, da vsi tisti, ki smo malo starejši nekoč nismo za svoje dojenčke imeli previjalne mize. Takrat to tudi sama nisem razmišljala in se je vse dalo. Danes si jo bi tudi sama privoščila, saj bi bilo previjanje in nega otroka mogoče lažja. Previjalna miza nam omogoča, da otroka na jej previjamo. To pomeni, da lahko poleg stojimo, smo bolj zravnani in nam hrbtenica ne trpi. Lahko kupimo različne mize, tudi take s predali, kar pomeni, da je tudi en del predalnika.

previjalna miza

Previjalna miza ima ogromno prednosti v današnjem času. So že nekoč se dobile, ampak si jih nismo mamice privoščile. Poglejte na spletno stran, kako so prijetne kakšne vse vam ponujajo. Sigurno boste našli doma prostor kam jo boste postavili. Najboljše nekje blizu posteljice, da boste vse lažje opravile in, da boste imele vse na kupu. Najbolj so priporočljive take, ki imajo še kar nekaj predalnikov za plenice in druge stvari. Previjalna miza vam ne bo prišla prav samo v času previjanja in dokler je vaš otrok še majhen. Zelo prav vam bo prišla tudi kasneje, zato ne bo to vstran vržen denar. Povem vam, da je lažje urejat otroka zravnan, kot nekje sklučen na postelji.