Pokrivalo ali ponjava za avto je odličen način, da svoje vozilo zaščitite pred nepredvidljivimi in neljubimi okoljskimi vplivi. Pri podjetju WithCar so v svojo ponudbo pokrival za vozila vključili tudi trenutnega prvaka na tržišču ponjav – štirikrat izboljšano pokrivalo proti toči EVO II. Gre za prvo izbiro vseh lastnikov avtomobilov, ki si za svoje vozilo želijo le najboljše. Poleg zaščite pred točo ta vrhunska ponjava za avto vašega jeklenega konjička zaščiti tudi pred drugimi vremenskimi vplivi.

Najsodobnejša ponjava za avto

Pokrivalo proti toči EVO II s svojo debelo proti-udarno peno učinkovito zaščiti vaše vozilo po celotni dolžini. Glavna prednost te ponjave je še dodatno ojačanje na nabolj obremenjenih delih. Ker pa zgolj dobro ni dovol, je proizvajalec Wagner ponjavo še dodatno modificiral na treh točkah. Tako so ji dodali dodatno bočno zaščito, dodatno sredinsko pripenjanje cerade, odprtino za pretok zraka in preprečevanje zadrževanja vlage ter vrečo za enostavnejšo hrambo zloženega pokrivala proti toči. Tako boste svojemu vozilu zagotovili celostno zaščito in ga brez skrbi parkirali pred svojim domom, tudi če nimate garaže ali nadstreška.

Na prostem na vašega jeklenega konjička preži kar nekaj vplivov, ki poškodujejo lak, vam pa prinašajo slabo voljo in nepotrebne stroške. Močnejša toča pa lahko v veliki meri poškoduje ne le karoserijo, ampak tudi šipe. Menjava avtomobilskih šip pa ni ravno zanemarljiv strošek. Toča, dež in drevesna smola namreč prežijo na avtomobile skozi vse leto, edina rešitev v boju z njimi pa je izbira kakovostne ponjave za vozilo.
Ne glede na to, kako veliko vozilo imate, ga lahko preprosto zaščitite s ponjavo EVO II. Izbirate lahko namreč med štirimi  različnimi velikostmi: M, L, XL in XXL. Tako boste lahko izbrali točno tisto ponjavo, ki se v popolnosti prilega dimenzijam vašega vozila.
Tudi za vaše vozilo velja rek, da se je bolje poslužiti preventivnih ukrepov, kot pa tvegati in nato popravljati nastalo škodo. Z nakupom ponjave boste vaše vozilo kakovostno zaščitili, sebi pa prihranili veliko živcev in denarja.