podstavki za kozarce

Podstavki za kozarce iz lesa oljke

Bi imeli radi doma lepe podstavke, ki jih boste lahko postavili na mizo, ko bodo prišli obiski, ali pa za kakšno posebno priložnost? Verjetno vam bodo podstavki za kozarce iz oljke hitro padli v oči, saj gre za podstavke, ki so na pogled izjemno privlačni, vsekakor pa to še ni vse. Leseni podstavki za kozarce, ki so narejeni iz lesa oljke imajo tudi prav posebno zgodbo, saj so narejeni iz lesa, ki je rasel v Slovenski Istri, obdelani pa so ročno, kar jim vsekakor doda še veliko več vrednosti.

Ti podstavki za kozarce iz lesa oljke so unikatno delo. Nikjer na svetu ne boste našli enakih, zato vam svetujemo, da si jih privoščite, še posebej pa vam bodo prišli prav v kolikor ste oseba, ki ima rada naravo in izdelke, ki so narejeni iz naravnega materiala – lesa.

podstavki oljka

Oljka je v Sloveniji na splošno zelo priljubljeno drevo, prav tako pa imamo Slovenci zelo radi plodove tega, za nekatere čudežnega drevesa. Najpogosteje ljudje v sodobnem času uživamo bogastvo teh dreves v obliki olivnega olja, ki je zares nekaj posebnega. Olivno olje je zelo zdravo in ima veliko antioksidantov, prav tako pa olivno olje sestavljajo same dobre maščobe. V kolikor imate radi oljke, olive in tudi olivno olje, potem verjamemo, da boste navdušeni nad lesenimi podstavki za kozarce, ki so narejeni iz lesa oljke.

Zavedajte se, da so ti leseni podstavki za kozarce iz lesa oljke narejeni iz kosov lesa, ki je bil odrezan z namenom normalne obdelave dreves, ki je praktično obvezna. Brez primernega obrezovanja kmetje ne bi uspeli pridelati toliko olja, zato je prav, da se poslužujejo te tehnike. Les, ki nastane pri obrezovanju, pa so se nekateri ljudje odločili ponovno uporabiti in iz njega narediti lesene podstavke za kozarce, ki so izpadli zelo privlačno, prav tako pa so zares lepi unikatni produkti, ki bodo še kako priljubljeni pri vseh, ki ljubijo naravo. Morda so takšni podstavki za kozarce tudi odlična ideja za kakšno darilo? Zakaj pa ne!