Bi bila rada tudi pozimi zapeljiva in bila deležna poželjivih pogledov? Se ti zdi, da je to v debelih bundah in ostalih toplih oblačilih nemogoče? Nič več – zate imamo na voljo pletene obleke, ki jih lahko nosiš tudi pozimi, saj te bodo grele in poskrbele, da boš v njih blestela. Preberi več na www.zapeljiva.si/oblacila/obleke-in-tunike/pletene-obleke-in-tunike in se prepričaj sama.

V mrzlih zimskih dneh, ko se temperature spustijo pod ničlo in piha hladen veter, je včasih kar težko izbrati, kaj naj oblečemo, da ne bomo izgledale »kot pajac« ali kaj podobnega. Nekatere tako prisegajo na trendi bunde, ki jih dopolnijo z lepimi in vpadljivi škornji, druge nosijo plašče ali kaj podobnega. Kaj pa za notranje prostore, kako lahko tu popestrimo svoj izgled? Pletene obleke so zagotovo izdelek, ki vam v tem primeru pride še kako prav. Kdo pa je rekel, da se krila in obleke nosi le poleti, ha? Moda je šla naprej in danes obstajajo modne pletene obleke, ki poskrbijo, da ste privlačne in zapeljive tudi v hladnejših dneh. V bistvu je ta kos oblačila vse bolj priljubljen in obstaja kar nekaj različnih vezij od ohlapnih, oprijetih, mini, maksi … pletenih oblek.

Pletene obleke so narejene iz grobega ali finega pletenja, lahko so gladke, imajo različne vzorce ali kaj podobnega, vsekakor pa so na voljo v različnih velikostih, modelih in barvah, tako da bo zagotovo vsaka našla nekaj zase. Lahko jih dopolnite s kakšno jopico, plaščem, kavbojkami, škornji, nakitom ali čim, kar bo še bolj padlo v oči. Primerne so za vsakdanje opravke v mestu, za opravo na delovnem mestu, za odhod na fakulteto ali pa za na večerno zabavo.

Že imaš svojo pleteno obleko? Ne še? Kaj še čakaš – hitro naroči en kos tega izredno priljubljenega oblačila in poskrbi, da se bodo vsi obračali za tabo. Z njo lahko presenetiš partnerja in mu popestriš večer, ali pa jo kupi najboljši prijateljici in se skupaj odpravita na noro zabavo!