Iščete kje bi lahko dobili nekirurški lifting ali pelleve? Na spletni strani https://estetika-medart.si/storitve/nekirurski-lifting-pelleve/ si lahko ogledate ponudbo podjetja Estetika Med-art.

Kaj je nekirurški lifting?
To je zelo nežna metoda, ki pomladi kožo na vašem obrazu, vratu ter dekolteju. Takoj po posegu lahko opazimo prve učinke, ki so napeta koža ter zglajene gube.

Metoda je primerna za vse tipe kože prav tako pa tudi za moške in ženske vseh starosti. Odpravlja ohlapnost , izboljša kože nagnjene k aknam in gladi ter odpravlja gube.

Kako pelleve poteka?
Pred posegom je priporočljiv posvet z strokovnjaki ter pregled v ambulanti, kjer dobite vse nasvete o najbolj primernem posegu.

Z radiofrekvenčno metodo neboleče ter varno segreva spodnje plasti kože. Po tretmaju se koža počasi ohlaja, hkrati pa se tudi krči in tako ohlapnost izgine. Ker je poseg nečuten se izvaja tudi na najbolj občutljivih predelih obraza.

Po koncu pelleve so učinki vidni takoj, v popolnosti pa se pokažejo 1 do 3 mesece po tretmaju in trajajo nekaj let, odvisno od posameznika. Metoda nima stranskih učinkov kot so na primer modrice, brazgotine ali krvavitve ampak le pojav rdečice, ki pa običajno izgine v roku 24 ur.

Na spletni strani podjetja Med-art lahko najdete še več podatkov o nekirurškem liftingu ter se posvetite z njihovimi strokovnjaki in naročite na pregled v njihovi ambulanti.
Prav tako podjetje ponuja še druge raznorazne storitve, ki jih lahko kombinirate s pelleve za še boljše rezultate. Na spletni strani lahko prav tako najdete argumente njihovih strank ter zadovoljstvo, ki so ga prejele po obiskih Med-art.

Poskrbite za svojo kožo in telo ter preglejte bogato ponudbo, ki vam je na razpolago. Takoj boste videli rezultate, najpomembnejše pa je je, da se boste dobro počutili vi.