pečarstvo

Vrhunsko pečarstvo za vrhunske domove

Pečarstvo je vedno bolj v modi ker vedno več lastnikov stanovanj in hiš želi lončene ali kakšne druge peči na drva, kot so tui krušne in litoželezne ter kaminski vložki.  Najboljši ponudnik na trgu kaminskih peči je preverjeno Pečarstvo Hrovat – vsi podatki o tem podjetji a so na tej povezavi. Izdelajo lahko klasične že narejene peči, za tiste, ki bi radi imeli peč takoj in da se lepo sklada s prostorom. Izdelane so v nekaj različnih izvedbah, ponavadi s steklom spredaj, tako da se za vsakega kakšna najde.

pečarstvo

Pečarstvo Hrovat izdeluje tudi peči po meri kakršne koli oblike in velikosti, čudovitega dizajna, lahko so lončene, kaminski vložki, krušne ali lito železne peči na drva. Imajo steklo, skozi katerega se idi ogenj in tudi greje prostor, ki pa se ne maže, ker so te peči delane zrakotesno, da plini ne uhajajo v prostor ampak gredo v dimnik in ven.

Kvalitetno pečarstvo to zna izvesti, je pa pečar Hrovat edini, ki naredi prav zrakotesne peči, tega drugje ne boste našli, zato predlagamo prav tega mojstra. Zagotovo boste zadovoljni. Te peči delujejo v treh fazah, najprej na hitro ogrejejo prostor skoz steklo, nato se toplota akumulira v peči v material ter se nato oddaja prijetna toplota v prostor.

Pečarstvo Hrovat naredi tudi zračnike nad pečjo ki v tretji fazi pihajo še tople zrak zgoraj v prostor in tako ga res dobro ogrejejo, kar je zelo pomembno še posebej v teh zelo mrzlih dneh, ko gredo temperature krepko pod ničlo.

Pečarstvo Hrovat zmore narediti vse kvalitetno. Tudi za zelo zahtevne uradnike, ki hočejo res posebne dizajne in imajo posebne želje. Te peči so precej drage in njihova izdelava traja zelo dolgo, se pa v končni fazi splača in kdor to ceni, že počaka na konec izvedbe. Potem pa ima neprecenljiv in unikaten imetniški izdelek, ki greje.