Malaja je podjetje, ki se ukvarja s storitvijo pakiranja za spletne trgovine. Preberite več tukaj o podjetju in njegovih storitvah. Vizija podjetja v naslednjih 5 letih je postati prepoznaven pakirni center za spletne trgovine, ki bo pakiral in pošiljal pakete v večinoma EU držav. Poslanstvo podjetja je zagotavljanje pomoči podjetjem, ki s spletno prodajo želijo prodreti na tuje trge. Zagotavljajo jim servis s katerim so na slovenskem in tujem trgu konkurenčnejši. Malaja predstavlja nekakšnega mentorja/ambasadorja drugim podjetjem pri odpiranju novih trgov v EU. Skratka skrbelo bo za rast drugih podjetij v okolju, kjer bi želeli povečati svoj tržni del širom EU.

Pakiranje

Slovenija s svojo idealno lego v srednji Evropi je povezovalni center med zahodom in vzhodom. Tako lahko podjetja iz zahoda dajo svoje blago v pakirni center Malaja za spletne trgovine za vzhodni trg in obratno. Na tak način bo pakirni center pripomogel tudi k boljši kakovosti življenja in dviga standarda v Sloveniji in EU, kar je tudi agenda razvoja EU komisije in parlamenta.

Fulfillment center je odličen partner za pakiranje in dostavo najrazličnejših paketov po Sloveniji in tujini. Ker ne boste imeli dela in stroškov s skladiščenjem ter pakiranjem, hkrati pa vam ne bo potrebno dodatno plačevati druge dostavne službe, se lahko pohvalijo s tem, da predstavljajo cenovno ugodno rešitev, ki se je poslužuje vse več prodajalcev preko spleta. Lahko se zgodi, da naslovnik paketa iz različnih razlogov ne bo sprejel ali pa bo paket vrnil pošiljatelju. V takšnem primeru se paket vrne v center, oni vas o tem obvestijo, vi pa se nadalje odločite kaj boste s paketom naredili.

Njihov center sestavlja izkušena in utečena ekipa, ki s skupnimi močmi vsak dan znova skrbi, da vaši paketi zanesljivo najdejo pot do naslovnikov. Zaupajte jim skrb za vaše izdelke. Poleg tega, da bodo da bodo vaši paketi pri njih varno shranjeni, bodo poskrbeli, da bodo zanesljivo našli pot do naslovnikov.