Pri podjetju Magma media vam izdelajo nalepke, ki jih odlikuje vrhunska kvaliteta. Ugodili bodo vašim željam ne glede na namene. Nudijo vam tisk nalepk za reklamne namene, ki jih lahko nalepite na vozila, pa tudi magnetne nalepke, stenske nalepke, talne nalepke, izdelajo vam tudi 3d nalepke poljubnih dimenzij, oblik ter barv, kot tudi izrez nalepk za steklo, steno, avtomobile, skratka vse kar si lahko zamislite. Med najpogosteje uporabljene pa spadajo papirnate nalepke, ki sicer niso odporne na vremenske vplive in vodo ter PVC nalepke, ki pa se uporabljajo v namene, kjer res želimo njihovo obstojnost. Te Nalepke so odporne na vremenske vplive in na vodo, njihova obstojnost pa lahko doseže tudi do 15 let.

nalepke

Poleg tiska nalepk vam pri podjetju Magma media nudijo tudi dodatno zaščito ali laminacijo, kot to tudi imenujemo. To nalepki še podaljša obstojnost za nekaj let. Podjetje Magma media slovi po njihovi hitrosti in odzivnosti. Za vaše naročilo poskrbijo v najkrajšem možnem času. Nalepke vam od naročila pa do končne izvedbe lahko pripravijo že v 24 urah. Motiv oziroma grafiko, ki jo želite imeti na nalepki lahko pripravite sami, lahko pa ti za vas naredijo strokovnjaki podjetja Magma media, ki poskrbijo za celotno oblikovanje.

Zelo uporabna, priljubljena in učinkovita promocija pa je tudi ta s pomočjo avto nalepk. Z avto grafiko si zagotovite unikatno grafiko na vašem vozilu ali vozilu podjetja. Tako lahko na učinkovit način promovirate vašo dejavnost ali podjetje. Zagotovo boste izstopali in ljudje si vas bodo lažje zapomnili. Na ta način boste vidni širši ciljni publiki to pa pomeni, da vam bodo te nalepke to ena izmed možnosti najugodnejšega oglaševanja. Podjetje Magma media pa vam poleg tiska nalepk nudi še kopico drugih storitev. Z obiskom spletne strani njihovo bogato ponudbo preverite še sami in naročite svoje nalepke še danes.