Že imate vrhunsko orodje za domačo uporabo ali za profesionalno delo? Poglejte si Metabo orodje, ki bo zadovoljilo vsakega mojstra, saj je lahko za uporabo, vzdržljivo in cenovno ugodno. Njegova super lastnost je, da imajo super servis, ki bo lahko vaše orodje vzdrževal, da bo delovalo dolgo. S to storitvijo pošiljanje vašega orodja v popravilo še nikoli ni bilo lažje! Za vnaprej plačane nizke fiksne stroške bodo naši tovarniški tehniki Metabo popravili in vzdrževali vaše orodje z originalnimi deli Metabo. Na seznamu izberite svoje orodje, obdelajte svoje naročilo in uporabite priloženo nalepko za pošiljanje, da orodje pošljete do njih. Poleg odprave prijavljene težave bodo nadaljevali s popolnim popravilom in vzdrževanjem vašega orodja.

Metabo orodje

Orodja Metabo združujejo napredno motorno tehnologijo in moč s funkcijami udobja in varnosti, ki povečujejo produktivnost, izboljšujejo udobje delavcev in zmanjšujejo število nesreč na delovnem mestu. Metabo je strokovnjak za obdelavo kovin, betona in lesa. Ponujajo različna orodja in pripomočke, vključno z električnimi orodji, akumulatorskimi orodji, sesalniki, brusilnimi in rezalnimi ploščami, brusnimi trakovi in svedri. Lesene, betonske ali kovinske površine obdelajte z Metabo brusilniki in polirniki.

Lotite se težkih gradbenih ali rušitvenih del na oddaljenih lokacijah z akumulatorskimi orodji Metabo, kot so vrtalna kladiva in krožne žage in po končanem delu počistite delovišče ali delavnico s sesalniki te zanmke. Ne glede na to, ali ste lesar, kovinar, izvajalec betonskih del ali gradbeni strokovnjak, ima Metabo vse, kar je potrebno, da vam pomaga opraviti delo hitreje in učinkoviteje kot kdaj koli prej.

Zaradi motorjev v teh orodjih so zelo edinstvena in zelo učinkovita ter enostavna za uporabo. Ta električna orodja imajo patentirano zasnovo, ki ščiti komponente pred prahom in obrabo ter podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Proizvajajo do 20 % več moči in 50 % več navora kot primerljivi izdelki zahvaljujoč vzorcu navijanja, ki zloži več bakra na manjšo površino. Kompaktni motorji prav tako zmanjšajo skupno težo in velikost električnih orodij Metabo. Prilegajo se z ergonomskim ročajem, ki zmanjšajo utrujenost rok in mišic uporabnika. Ta kompaktna zasnova tudi pomaga električnim orodjem Metabo nuditi popoln nadzor nad strojem med delovanjem.