Ali ste lastnik nepremičnine, ki želi povečati svojo prepoznavnost na booking.com? Če je tako, ste na pravem mestu! Optimaplusbooking.com vam lahko doda nastanitev na Booking.com, Airbnb, Expedio in uredi Google Business profil. V tem prispevku vam bomo dali nekaj nasvetov, kako poteka optimizacija ponudbe, da bo več ljudi našlo in rezerviralo vašo nepremičnino. Nadaljujte z branjem in se naučite več!

  1. Uporaba visokokakovostnih fotografij: Booking.com je vizualna platforma, kar pomeni, da so visokokakovostne fotografije ključnega pomena za to, da vas opazijo. Uporabite svetle, dobro osvetljene fotografije, ki bodo vašo nepremičnino prikazale v najboljši luči.
  2. Uporaba opisnih naslovov, bogatih s ključnimi besedami: Ko potencialni gostje iščejo prenočišče, pogosto uporabijo določene ključne besede ali besedne zveze. Če se te ključne besede vključi v naslov, bo večja verjetnost, da se boste pojavili v rezultatih iskanja. Če imate na primer nepremičnino s pogledom na morje, se v naslov vključi besede, kot so “pogled na morje” ali “obala”.
  3. Napisani morajo biti podrobni opisi: Tako kot naslov mora biti tudi opis bogat s ključnimi besedami in opisen. Ne pozabite omeniti vseh edinstvenih značilnosti ali udobja, ki jih ponuja vaša nepremičnina, ter vseh bližnjih znamenitosti, ki bi jih gostje lahko uživali. Čim več informacij lahko navedete, tem bolje!
  4. Ponudite popuste in promocije: Vsakdo ima rad dobro ponudbo, zato ponudite popuste in promocije, kadar koli je to mogoče! To je odličen način, da privabite potencialne goste, ki se morda še odločajo za rezervacijo vašega objekta.
  5. Hiter odziv na poizvedbe: Ko si nekdo vzame čas in vas kontaktira z vprašanjem ali skrbjo, se je potrebno čim prej odzvati! Hitri odgovori bodo potencialnim gostom pokazali, da ste profesionalni in pozorni, kar lahko pomeni razliko, ko bo prišel čas za rezervacijo njihovega bivanja

Zaključek

Z upoštevanjem zgornjih nasvetov lahko optimizirate svojo ponudbo na portalu booking.com in povečate možnosti, da vas vidijo potencialni gostje! Ne pozabite, da so kakovostne fotografije, opisni naslovi in opisi ter konkurenčne cene ključnega pomena, če želite izstopati iz množice.