Oštariji Herbelier je vrhunski hotel Novo mesto, ki ne pusti ravnodušnega prav nobenega gosta. Pri njih so dobrodošli prav vsi – popotniki, družine, poslovni gostje, otroci pa tudi hišni ljubljenčki. S svojim prijaznim odnosom, odličnimi doživetji in pestro kulinariko vas bo hotel Novo mesto tako zelo očaral, da se boste zagotovo še večkrat vrnili.

Naporni vsakdanjik od vsakega zahteva, da si od časa do časa privošči sproščujoč oddih v objemu kakovostne ponudbe in prijaznih ljudi. Vse to boste našli tudi v Oštariji Herbelier. Njihovo glavno poslanstvo je zadovoljiti vašim željam, ki jih nemalokrat tudi presežejo. Svoje goste navdušujejo že častitljivih 10 let, zato si dovolite, da razvajajo tudi vas.

Nastanitev s podpisom

Prav vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj unikaten podpis. Hotel Novo mesto se lahko pohvali s kar dvanajstimi očarljivimi apartmaji in sobami, od katerih vsaka nosi svojo zgodbo. Tako je vsakemu gostu omogočeno, da se sprosti točno tako, kot je le njemu pisano na kožo: izbere lahko svoje priljubljeno zelišče, katerega vonj ga bo sprostil in umiril. Med različnimi blazinami, ki so vam na voljo pa izberite tisto, ki vas bo zazibala v najbolj miren svet sanj.

Ker pa je vaše zadovoljstvo na prvem mestu, vas bo vsako jutro pričakalo pravo kulinarično razvajanje – goste hotela namreč vsak dan postrežejo s kraljevskim domačim zajtrkom. Poleg tega pa se lahko udeležite številnih doživetji in ugodnosti v okoliških krajih. Za vse informacije, kam se vam najbolj splača odpraviti, pa so vam na voljo njihovi prijazni zaposleni.

Glavna značilnost Oštarije Herbelier so avtohtona zelišča. Le ta nabirajo sami, po njih pa se odpravijo na obronke prastarih gozdov, na čudovite prostrane domačih zelenih gričev in neskončne senožetih. Nekaj jih vzgajajo tudi sami na svojih lepo urejenih vrtovih. Presenečeni boste, kaj vse vam lahko te aromatične rastlinice nudijo. Z njimi vas presenečajo na krožnikih, sproščajo na blazinah ter navdihujejo ob prav posebnih pustolovščinah. Z njihovo pomočjo boste lahko obudili vaše najbolj skrite čute in v mislih odplavali v magičen svet prijetnih vonjav in toplih občutkov. Hotel Novo mesto vam bo z veseljem pričaral pravljico, ki jo zagotovo ne boste prav nikoli pozabili. Še več, vanjo se boste želeli čim hitreje spet vrniti.