Kam se boste odpravili letos na dopust? Država nam vsem polnoletnim osebam obljublja vavčerje v višini kar 200€, kar pomeni, da bomo lahko letos v Sloveniji preživljali počitnice praktično skoraj brezplačno. Že veste, kje jih boste porabili? e razmišljate o odhodu na Gorenjsko, kjer je zelo veliko lepih krajev si poiščite apartma v Bohinju, kajti Bohinj je zares zelo čaroben kraj v Sloveniji in le kdo si ne bi želel tam preživeti nekaj prostih dni?

V Sloveniji je zelo veliko lepih krajev, kjer boste lahko izkoristili vaše vavčerje, ki vam jih bo podarila država. Namen teh vavčerjev je po našem mnenju predvsem ta, da se ponovno zažene gospodarstvo oz. turizem v Sloveniji. Država verjetno želi vzpodbuditi državljane republike Slovenije, da bi se letos odločili za preživljanje letnega dopusta kar v Sloveniji, saj je korona virus naredil kar precej škode v gospodarstvu, zato je verjetno dobro, da se sprejemajo takšni “rešilni ukrepi”, da ne bi slučajno prišlo še do kakšnih hujših zapletov v gospodarstvu v prihajajočih mesecih.

Apartmaji Bohinj: kako jih najeti?

Kot smo omenili, je lahko zelo dobra ideja, da se odločite za preživljanje dopusta oz. nekaj prostih dni na Gorenjskem, ker so ti kraji zares tako čudoviti, da je res škoda, da si jih ne bi ogledali. Bohinj je eden izmed najlepših krajev v Sloveniji (vsaj po našem skromnem mnenju), zato ne vidimo razloga, zakaj se ne bi odpravili tja. V kolikor niste ravno ljubitelj gora, potem morda to ne bo ravno najboljša opcija za vas, toda to še zdaleč ne pomeni, da si ne bi smeli privoščiti dopusta nekje drugje v Sloveniji. Pri nas je namreč toliko različnih krajev in toliko različnih turističnih zanimivosti, da je kar malo škoda, da se ne bi odločili, da malo raziščete to našo prelepo Slovenijo.

bohinj apartmaji

Apartmaji Bohinj se najdejo na platformah, kot so booking.com, airbnb.com in podobni. Tudi na kakšni spletni strani, kot je apartmaji-slovenija.com boste lahko prišli do kar nekaj zanimivih idej, kaj vse bi lahko počeli na posamezni lokaciji v Sloveniji, kajti verjemite nam, da je pri nas toliko krajev, za katere morda še nikoli niste slišali, pa bi si jih vsekakor bilo vredno ogledati. Bohinj zagotovo poznate, kar pa ga ne naredi prav nič manj mikavnega od vseh ostalih lokacij.

Kje vse še lahko najamete apartma?

Kratek odgovor na to vprašanje je verjetno kar “povsod”. V Sloveniji se apartmaji nahajajo na toliko različnih lokacijah, da verjetno ne bi smeli imeti večjih težav najti takega apartmaja, ki bo kar najbolj primeren za vas in se bo nahajal na lokaciji, ki bi si jo najraje ogledali. Dejstvo je, da so najbolj oblegani kraji v top turistični sezoni na slovenski obali, saj si večina ljudi želi preživeti dopust nekje ob morju, toda tudi Gorenjska v zadnjih letih kar pridno zbira rezervacije tudi v poletnih mesecih, ki veljajo za top turistično sezono. To še zdaleč ne pomeni, da morate apartma v Bohinju ali kjerkoli drugje po Sloveniji najeti samo v glavni turistični sezoni. Vi se namreč za najem lahko odločite kadarkoli.

Mi bi vam svetovali, da se morda kdaj odpravite tudi v Štanjel, torej na Kras, kjer so prav tako zelo lepi kraji, ali pa v Prekmurje, kjer imate na voljo veliko zanimivosti, ki si jih lahko ogledate. Kaj boste izbrali je v končni fazi vaša odločitev, vsekakor pa vam polagamo na srce, da dobro premislite kam boste odšli na dopust, prav tako pa dobro premislite tudi o tem, kaj vse boste tam lahko počeli. Naša prva izbira bi bili apartmaji Bohinj, vaša pa je lahko seveda katerakoli druga opcija. Želimo vam čim bolj prijetno preživljanje vašega dopusta!