Ena od prvih stvari, ki jih potencialni gostje vidijo, ko obiščejo vašo ponudbo na Airbnb, je vaš Airbnb profil. Več o tem si lahko preberete na naslovu https://www.optimaplusbooking.com/airbnb-profil/. Pomembno je, da naredite dober vtis! Airbnb profil je odličen način, da predstavite svojo edinstveno nepremičnino in pritegnete potencialne goste. Vendar je zaradi številnih možnosti in prilagoditev težko vedeti, kje začeti. V tem izčrpnem vodniku bomo opisali vse, kar morate vedeti o ustvarjanju profila Airbnb, ki bo izstopal od ostalih. Obravnavali bomo teme, kot so izbira prave profilne fotografije in pisanje privlačnega opisa.

Airbnb profil

Prvi korak, ko gre za Airbnb profil, je izbira prave profilne fotografije. Pri izbiri fotografij za vašo ponudbo sta ključnega pomena jasnost in osvetlitev. Poskrbite, da bodo fotografije jasne in dobro osvetljene, da bodo potencialni gostje lahko videli, kako je prostor videti. Prav tako želite izbrati fotografije, ki natančno predstavljajo prostor. Izogibajte se uporabi serijskih ali splošnih slik, saj gostom morda ne bodo dale natančne predstave o prostoru. Če niste prepričani, katero fotografijo uporabiti, za mnenje povprašajte prijatelja ali družinskega člana.

Ko pri pisanju življenjepisa tudi za opis velja, da manj pomeni več. Začnite s poudarjanjem najboljših lastnosti svojega stanovanja. Kaj ga dela edinstvenega? Ali imate odličen razgled, ali je v bližini znamenitosti? Te stvari navedite v opisu. Bodite jasni in jedrnati. Uporabite preprost jezik, ki ga lahko razume vsakdo. Uporabite ključne besede. Veliko ljudi uporablja Airbnb za iskanje krajev za bivanje, zato vključite ključne besede, ki bi jih gostje lahko iskali, na primer “hišni  ljubljenčki dovoljeni” ali “blizu javnega prevoza”. Preden objavite opis, ga preverite. Ne želite, da so v njem tipkarske ali slovnične napake, ki bi lahko odvrniti goste.

Na koncu ne pozabite svojemu profilu dodati nekaj osebnosti! To je vaša priložnost, da se resnično prodate in potencialnim gostom sporočite zakaj naj izberejo prav vas. Na tem mestu spregovorite o svojih interesih, hobijih in vsem, kar vas dela edinstvene.